dimecres, 10 de febrer de 2016

Joyeuse Chandeleur !


El dia 2 de febrer l’alumnat de 6è va celebrar la festa de la Chandeleur amb crêpes.

En grups, primer vam elaborar la massa i, tot seguit, à sauter les crêpes !

Es diu que si vols bona sort tot l’any, has de fer saltar la crep de la paella amb la mà dreta i tenir una moneda d’or a la mà esquerra. Les creps no poden ni caure al terra, ni enganxar-se al sostre ni caure doblegades! Si ho fas correctament, bonheur pour toute l’année !

Aquí us deixem la recepta (en francès) per si us ve de gust menjar creps!

Les ingrédients

250 g de farine

4 œufs

½ litre du lait

50 g de sucre

1 pince de sel

50 g de beurre

 

Préparation

Dans un grand saladier, versez la farine, les el, le sucre, les œufs et le lait. Remuez et remuez jusqu’à ce que vous obteniez une pâte bien lisse.

Étaler le beurre sur le fond de la poêle et une fois que la poêle est bien chaude versez une bonne louche de pâte.

À sauter la crêpe pour la retourner, laisser cuire l’autre côté et... à déguster !

Bon appétit !

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada