dimecres, 1 de juny de 2016

Colònies Tarragona 2016

DIA:1

Bona tarda Famílies!!!

Ja estem al càmping instal·lats. Tot ha anat genial!!!

Aquest matí hem sortit de Puigcerdà molt aviat. Els mestres ens han fet matinar molt, tot i així, encara tenim les piles carregades.

La visita a l’amfiteatre ha estat molt divertida. El David ens ha explicat moltes coses. Els que hem estat atents ens ha servit per contestar dues preguntes que després sortien a la gimcana que hem fet després de dinar. Els mestres ens han fet buscar una cuixa de pollastre i finalment els hi hem portat una mica de tot. Potes, caps, cuixes...

Quan hem sortit de l’Amfiteatre hem anat cap al casc antic a dinar i seguidament els mestres ens han explicat el funcionament de la gimcana. 
Cap a les 16:00h ens hem dirigit al càmping, hem distribuït bungalows i ens hem refrescat a la piscina. Seguidament una bona dutxa i a sopar. Estem molt contents i emocionats!!!Esperem el joc de nit a la platja amb molta intriga...

Ara sí, ja ens acomiadem fins demà. Ha estat un dia intens i molt emocionant. El joc de nit ha estat molt divertit, ens ha servit per destacar les coses positives dels companys.

 
Tenim bastants problemes amb la connecció, però intentarem anar penjant les coses. Disculpeu les molèsties.

BONA NIT

Us seguirem informant...


 DIA:2

Cap a Port Aventura

Ens ho hem passat genial. Els mestres ens han deixat fer grups i ens han deixat llibertat per anar sols pel parc. A les 13:00h hem dinat a la Cantina. Teniem tantes ganes de seguir pujant a les atraccions qye hem dinat amb 10 minuts.

Per la tarde, hem pogut seguir pujant a les atraccions i quasi hem pujat a totes. Avui al parc no hi havia molta gent i només feiem 20 /30 minuts de cua. A més a més, ens ha fet molt bon dia i hem pogut gaudir fins tard de les atraccions d'aigua.

A les 19:00h han tancat el parc i hem tornat cap al càmpig. Ens hem dutxat i hem tingut una estoneta de temps lliure fins l'hora de sopar.Després, els mestres ens han acondicionat una sala per poder fer la Disco Passarella. 

Primer de tot, hem desfilat i després ha comneçat la disco. Ens ha costat una mica animar-nos, però un cop ens hi hem posat no voliem parar.

Després de la disco hem anat cap als bungalows i els mestres han fet una mica la visto grossa aprofitant que estàvem quasi sols al càmping i ens han deiat una estoneta per anar de bungalow a bungalow. 


 Dia: 3

Lúltim dia de colònies ha arribat. 

Aquest matí, no hem matinat tant, els mestres ens han deixat dormir fins les 08:30h. A les 09:00h hem esmorzat i després hem anat a fer-nos la maleta i a deixar els bungalows ben nets.

Després hem anat a la piscina. Avui si que hem pogut gaudir del tobogan i la piscina gran. Ens ho hem passat molt bé i fins i tot els mestres s'han tirat a l'aigua. 

Després a les 12:30 hores ens hem canviat i hem anat cap al menjador. Avui, amanida, paella i de postres gelat de plàtan.

I fins aquí les nostres colònies.
FOTOS DE LES COLÒNIES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada